Nutrition & Dietetic
Nutrition is the provision, to cells and organisms, of the materials necessary (in the form of food) to support life. The relationship between nutrition and health is a very important association. An unbalanced intake of nutrients will lead to many diseases. The reasonable nutrition and balanced diet is an important measure of disease prevention. Interaction of infection and malnutrition is well-documented. Better nutrition means stronger immune systems, less illness and better health. We help patients to have a right nutrition in order to prevent or treat different health problems. References Salas-Salvado, J. 2008. Nutrición y dietética clínica. Elsevier España De Luis Román, D.A. 2006. Manual de nutrición y metabolismo. Ediciones Díaz de Santos Hernández, M., Sastre, A. 1999. Tratado de nutrición. Ediciones Díaz de Santos Rodríguez, V.M., Simón, E. 2008. Bases de la Alimentación Humana. Netbiblo Pérez, F., Zamora, S. 2002. Nutrición y alimentación humana. Editum Blasco, C. 2006. Nutrición básica humana. Universitat de Valencia Martínez, J., García, P. 2006. Nutrición humana. Ed. Univ. Politéc. Valencia López, L.B., Suarez, M.M. 2002. Fundamentos de nutrición normal. El Ateneo Salinas, R.D. 2000. Alimentos y nutrición: introducción a la bromatología. El Ateneo, Astiasarán, I. 2003. Alimentos y nutrición en la práctica sanitaria. Díaz de Santos Simón, M.J.; Benito, M.P.; Baeza, M. 2009. Alimentación y nutrición familiar. Editex Velásquez, G. 2006. Fundamentos de alimentación saludable. Universidad de Antioquia Montero, C. 2004. Alimentación y vida saludable. Univ Pontifica de Comillas Banet, E. 2004. Educación para la salud: la alimentación. Grao Pérez-Calvo, C. 2005. Nutrición energética y salud. Debolsillo Colbin, A.M. 1993. El poder curativo de los alimentos. Ediciones Robinbook Gil Hernández, A. 2010. Tratado de Nutrición. Ed. Médica Panamericana Rodríguez Rivera, V.M., Simón, E. 2008. Bases de la Alimentación Humana. Netbiblo Kaplan,M.;Donatini,B. 2007. Alimentacion Sin Gluten Ni Lacteos: Salva Tu Salud. Obelisco. Gracia Arnaiz, M. 2002. Somos lo que comemos: estudios de alimentación y cultura en España. Editorial Ariel Vázquez, C.; Cos, A.I.; López-Nomdedeu, C. 2005. Alimentación y nutrición: manual teórico-práctico, 2ª Ed. Díaz de Santos. Biesalski, H.K.; Grimm, P.; .; Grimm, P. (M.D.); Nowitzki, S. 2007. Nutrición: texto y atlas. Ed. Médica Panamericana If you would like additional information regarding our services or to request an appointment, you can contact us by phone (952 80 53 68) or by email .
· · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·
© 2011 - Centro Medicina Natural y Antienvejecimiento - Neural therapy, Homeopathy, Ozone therapy, Carboxytherapy, Mesotherapy Avda. Juan Carlos I, nº 29, portal 5, 2ºB -- 29680, Estepona (Málaga)
© 2011 - Centro Medicina Natural y Antienvejecimiento Tel: 952 80 53 68 E-mail: info@medicinabiologica.es
Nutrition & Dietetic
Nutrition is the provision, to cells and organisms, of the materials necessary (in the form of food) to support life. The relationship between nutrition and health is a very important association. An unbalanced intake of nutrients will lead to many diseases. The reasonable nutrition and balanced diet is an important measure of disease prevention. Interaction of infection and malnutrition is well-documented. Better nutrition means stronger immune systems, less illness and better health. We help patients to have a right nutrition in order to prevent or treat different health problems. References Salas-Salvado, J. 2008. Nutrición y dietética clínica. Elsevier España De Luis Román, D.A. 2006. Manual de nutrición y metabolismo. Ediciones Díaz de Santos Hernández, M., Sastre, A. 1999. Tratado de nutrición. Ediciones Díaz de Santos Rodríguez, V.M., Simón, E. 2008. Bases de la Alimentación Humana. Netbiblo Pérez, F., Zamora, S. 2002. Nutrición y alimentación humana. Editum Blasco, C. 2006. Nutrición básica humana. Universitat de Valencia Martínez, J., García, P. 2006. Nutrición humana. Ed. Univ. Politéc. Valencia López, L.B., Suarez, M.M. 2002. Fundamentos de nutrición normal. El Ateneo Salinas, R.D. 2000. Alimentos y nutrición: introducción a la bromatología. El Ateneo, Astiasarán, I. 2003. Alimentos y nutrición en la práctica sanitaria. Díaz de Santos Simón, M.J.; Benito, M.P.; Baeza, M. 2009. Alimentación y nutrición familiar. Editex Velásquez, G. 2006. Fundamentos de alimentación saludable. Universidad de Antioquia Montero, C. 2004. Alimentación y vida saludable. Univ Pontifica de Comillas Banet, E. 2004. Educación para la salud: la alimentación. Grao Pérez-Calvo, C. 2005. Nutrición energética y salud. Debolsillo Colbin, A.M. 1993. El poder curativo de los alimentos. Ediciones Robinbook Gil Hernández, A. 2010. Tratado de Nutrición. Ed. Médica Panamericana Rodríguez Rivera, V.M., Simón, E. 2008. Bases de la Alimentación Humana. Netbiblo Kaplan,M.;Donatini,B. 2007. Alimentacion Sin Gluten Ni Lacteos: Salva Tu Salud. Obelisco. Gracia Arnaiz, M. 2002. Somos lo que comemos: estudios de alimentación y cultura en España. Editorial Ariel Vázquez, C.; Cos, A.I.; López-Nomdedeu, C. 2005. Alimentación y nutrición: manual teórico-práctico, 2ª Ed. Díaz de Santos. Biesalski, H.K.; Grimm, P.; .; Grimm, P. (M.D.); Nowitzki, S. 2007. Nutrición: texto y atlas. Ed. Médica Panamericana If you would like additional information regarding our services or to request an appointment, you can contact us by phone (952 80 53 68) or by email .
· · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·